Wednesday, January 19, 2011

Blow me a kiss~~

Hoopss..berjiwang seketika lagi aku..
aku nk post lagu yang spesial sangat aku rasa sbbnya song ni telah dedicated by sumone untok aku..hihih..1st timer aku dengar song ni memang menyentap kalbu siot..!perghh..maunya aku cair cam buttercup.Tiap2 hari Si Karpal ni soh aku dengar lagu jiwang2 versi minah and mat salleh ni..apa leh buat dh dia minat cenggitu kn..
aduii......dengar jer la kan..heheh,tapi aku sbnarnya memang suka poon...


video

2 comments:

  1. blah..blah... nk jiwang karat plk..suh r si kapal baca blog hang nih

    ReplyDelete
  2. ngeks ar miss orahome1 nih...
    aku dh bgtau awal2 dah, konpem makcik nih mmg keja dia kutok i jer kn..??kn..??dia as known as kapal xkn diberi kebenaran baca..!tidakk sama sekali..!hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~