Sunday, February 10, 2013

Burn Calories, Not Electricity!

haha..hamboih, tajok entry macam super duper terra ja nak speaking.

tolong usyar gambar di bawah. Ni sign board yang sempat aku snap masa aku jadi vendor kat IMU (International Medical University - Bukit Jalil) Dah lama dok tersimpan dalam henpon, tapi baru sekarang terjumpa. tu yang upload dalam blog tu. tengok lerr..hehe..


Sign ni depa letak betol2 kat sebelah lift. Kalo tak terasa, tak tau la (aku pon kadang2 buat2 tak nampak gak sign tu.kehkeh.) tapi yang best tu, nampak dak tang dia tulih 'which include lecturers' ..haaaaa bebudak kat sini nampak ja skema dema (dokter to be lah katakan) tapi sempoi jugak kadang2 tu.



seriously serous a very goood reason!!






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~