Monday, May 28, 2012

Macamana nak tolong saudara di Palestin??

Haaaaa! jom pakat ramai2 kita tolong sesama islam kita di Palestin tu..Macam mustahil plak kn??tak kan nak pi terjah nun jaoh sampai ke sana kot?duit pon tarak ada..hurm..



p/s:.ehem ehemm..berusahalaaahhh, insyaAllah, Allah bantu!!!!Allah Huakhbar!!

Friday, May 25, 2012

Adab adab hari JUMAAT~

Salam Jumaat!AllahhuAkhbar!

Jumaat Penghulu segala hari

sudah berjumaatkah anda?eh..untuk muslimat, kita berzohor je lah.hehe..TAPI untuk warga muslimin tu, bawak2 beringat dosa dan pahala sama la kan..Banyak pahala pi semayang jumaat tu bebb..ruugiiii kalo tinggal!


Wednesday, May 23, 2012

Google Today (23 May 2012)


Hah..tudia google keluarkan "interface" baru untuk hari nih. Sebenarnya, dah banyak kali google dah publish "interface" baru ni. Cuma aku ja yang malas nak amik port. 
Kali ni, boleh main piano plak. Kreatif kan??? Sapa ler yang dok jadi programer untuk google tu..Jenoh pecah kepala hoohohootak dia dok kena pikiaq macam2..Tapi dah itu keja dia. Berani keja camtu, lu berani pikul beban dia ler...


p/s: dah memang retire dari keja perah otak camtu..enjoy sudaaaa..haha..

Monday, May 21, 2012

Yang Kachak!

Tema hari ni ialah.."Yang Kacak"..

hehe..saja ja nak ambik stetmen ustaz don. Dah aku suka, nak buat camna kan. Lagipon suka ja pon, bukannya luak pon..kahkah..


Sunday, May 20, 2012

Pearl Said (Mutiara Kata) - translate guna 'google translate'

Haaaaaa!
Jom kita view sikit kata kata hikmah..











Ustaz Don..Tudia!

Update blog dari laptop CAPEKAH (pinjam sat lappy dia.almaklomla, balik kampong sehelai sepinggang)
Aku dok belek2 laptop dia dalam folder Download sebab aku baru ja donlod lagu nak letak dlm mp3. Tup tup aku nampak folder tu penoh dengan gambaq ustaz DON seh!nampaknya saingan terdekat telah wujud!Choiii pekah!nanti sat hang..haha..
inilah hasil setelah aku skodeng apa yang telah capekah lakukan..jeng jeng..










p/s: walau apa pon, ustaz memang hensem noo..ahaks..

Monday, May 7, 2012

Love Our Hijab~

"Girls without hijab are hot, and girls with hijab are beautiful. That’s why HELL is hot and PARADISE  is beautiful." right?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~