Monday, April 2, 2012

Emel dari boss ke boss

Ha..meh sini aku nak tunjuk emel yang aku dapat dari boss bhgn Finance yang diforwardkan kepada aku. Cetgk, betapa besar, besar dan besarnya kan font yang dia guna pakai kan.(mmg saja nak menunjukkan kemarahan dia kat system kami tu..choii) ish..ish..ish..tapi nasib dia letak aku kat bhgn CC sj, kalau dia forward ke aku bhgn TO, makan tak lalu la aku malam tu dan keesokannya aku sanggop berpuasa terus sbb dah tentu tentu aku makan hati berulam jantung pisang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~