Friday, February 17, 2012

Trend hijab masa kini~

Dah banyak sangat tren2 tudung zaman sekarang ni..meh kita tengok meh..ishh2..Siap ada kategori plak aku kasi. Jooomm!

Kategori : Artis = Retis
kita tengok fesyen dari para2 artis..kahkah siap ada para2 lagik..

 Yunalis

Ana Rafali


 sampai hati ada yang sanggop buat perbandingan Tok Ti dengan patung nih..kihkih..

Tok Ti lagi..ni nama dia tudung saji kepalaku..hehe(gulps~~sorri puwa puwi..)

 Fida

 Fida lagi..

 Maya Karin dlm Ombak Rindu..

Aida Rahim @ Aida Khalida

Irma Hasmi




Kategori: Designer
Haaa..yang kat bawah ni Hana Tajima. Dia ni la yang bertanggungjawab sangat dalam membentok fesyen tudung si Yuna tu..Cantik lah sangat fesyen dia tu kan..bila tudung tu dia pakai, memang cun ja aku tengok, tp bila kena kat Yuna tu..entah lerr..lu pikir la sendri..
 



 comei gak minah ni...mix la katakan..

 Kategori VIP:
Yang sini plak trend dari VIP malaysia..kenal kenalkanlah diri mereka..




Kategori: Yang dituntut dlm islam..(someday aku pon akan berubah ke gaya camni...In'Allah!)
jangan tak tau, ada gak yang paling comel even dah tutop segala2nya..toodiaaa.....pliss scrooll ke bawah!

 Anna Antaful Nisa' - Ketika Cinta Bertasbih

 haa..comel kan??????

ni lagi satu comel!

Kategori: Others - terlebih kreatif

yang ni aku pon tak tau nak habaq macamana gaya nih..

seee...!betapa senangnya nak lentok kepala dalam LRT..haha..

Kategori: Mak Jemah
Ingat lagi fesyen tudugn corak?Time tu, tudung ni cukop femes kan??hehe..Tapi kena ikot cara pemakaian la kan..kalo dah pakainye rupa cenggini, memang ler kategori Mak Jemah laa.


 


p/s: Walau apa pon cara kita bertudung, yang penting nawaitu untuk menutup aurat kita. With Hijab, you are a QUEEN ;)


3 comments:

  1. haha..lengkap pasal tudung semua..terbaik la,, I paling suka yg dalam lrt tu.. leh prektis..kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..????kita ni sbgai pengguna tegar lrt dan komuter, wajib ada koleksi tudung tu..hahahahahahaah.

      Delete
  2. U ols kan pengguna LRT tegar,so mmg ptt ade 1 tdung dlm LRT tu haa...so,if ngantok sgt tdo je dlm tu.wahahaha...ehemm...seb baik ade gmba tok ti yg comei.kalo x mmg nk report as spam dh blog nih.ekekeke...
    Apepon,all of us should put ISLAM first before fashion.There's no wrong in fashion as long we put ISLAM first! :)
    LOVE HEEJAB!
    ~puwa puwi puya~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~