Monday, December 19, 2011

Things That A Perfect Guy Would Do~alololooo sewwwiit nya weii!


haha..as-salam..
time ni sepatotnya aku dah tercongok dekat stesen LRT Sri Petaling tu.Tapi apa pasai pulak bos aku ni rajin dok temenung kat opis lagi aku pon tak tau..hadoii..sebabkan dia ler, aku pon terpakse tercongok jugak kat opis.Tak kan ler pulak aku nak balik awai dari dia pulak kan..Itu nama dia BAD MANNERS yer adik adik sekelian. so so..buat buat ler rajin menaip.padahal aku meng'update' blog!hahaha..giler jahat siot!

pastu, aku pon rajin2 lah buka fb, then...terjumpa benda alah nih..tu yang nak sharing is caring tu...
jom bacaaaa sebab membaca tu amalan mulia ooo...


tapi benda ni dalam ayat mat saleh seket..tak pa kot no..kalo hampa tak paham, buat buat ja paham..hahaha..

Things That A Perfect Guy Would Do~
  1. Known how to make you smile when you are down.
  2. Try to secretly smell your hair, but you always notice. (opsss..)
  3. Stick up for you, but still respect your independence.
  4. Give you the remote control during the game. (ntah2 dia ajak main skali kot..)
  5. Come up behind you and put his arms around you. (makruh aku rasa..)
  6. Play with your hair. (kalo laki ko xpe gak)
  7. His hand would always find your hand. (haram kalo belom kahwin beb!)
  8. Be cute when he really wants something.
  9. Offer you plenty of massages.(hadoii..incik suamiiiiii shj)
  10. Dance with you, even if he feels like a dork. (alahai..nk menari plak dah..solat jemaah sekali je lah..)
  11. Never run out of love.
  12. Be funny, but know when to be serious.
  13. Realize he's being funny when he needs to be serious.
  14. Be patient when you take forever to get ready.
  15. React so cutely when you hit him and it actually hurts.
  16. Smile a lot.
  17. Plans a romantic date full of things he wouldn't normally do because he knows it means a lot to you.
  18. Appreciate you.
  19. Help others out.
  20. Drive five hours just to see you for one. (sweeeeet sgt!!)
  21. Always gives you a kiss when you leave, even when his friends are watching.(erk..flying kiss sudah la..belom kahwin!!)
  22. Sing, even if he can't.
  23. Have a creative sense of humour.
  24. Stare at you. (blushing akuuu..)
  25. Call for no reason


p/s: hensem kan hero kat atas tu??haha..itu aku dah chopp!!!

2 comments:

  1. knpe semu ciri tu ade dkt aku...?
    ohh...tidakkk......

    ReplyDelete
  2. wat de.....cik anonymous, i tahu sapa u tu ok!cukop kenal rasenyer..katakan tidak!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~