Tuesday, November 1, 2011

K.O.N.V.O!

assalamualaikummmmmmmmm..
dah bersawang lawang blog aku ni jah oi. Sibuk bebenor kerja. Sampai nk ke toilet pon tak sempat nyer pon. Sikit aku nk ber'story' kat sini beb..
Masa aku nak apply cuti konvo, bos aku macam terkejot sbb dia rasa mcm aku ni dah lama keja, tapi baru nak konvo!!oooh maaiiiiiii!!MALU seh..nak buat macammana kan, dah U aku tu buat pengambilan student, setahun sekali, so konvo pon dia buat setahun sekali gak ler jah. Hehehe..tp mmg de best lah!..
Okey2..aku pon tak mau cakap banyak. Cuma nk share gambar2 konvo aku jer..heheh...layaannn

dgn ijan sengal

hah..lagik xcaya..next sengal..si apek yg pakai spek tu!


dgn ira

miss orahome pon ada tau!!

boss a.k.a hanis (dia sorg ja laki2 dlm gmbr ni) sangop call suruh tunggu dia sbb nk bergambar skali. i terharu lah boss!!

ni dia B aku..sepanjang aku brgambar kat luar dewan, xselisih pon.tup tup trjumpa kat gerai makan! 


 nmpak tak mulut aku ternganga??haaa...tu dia excited jmpa puqa,terus kenalkn kt mamee cek la..dialog aku 'PUQA, ni lah mak i!!'

ini ler mak sayer..hehe

 ni gmbar dr fotografer. ktorg amik gambr ni time raptai.sehari sebelom konvo.




 cun kan????

fotografer tu ckp ktorg mcm koir nasyid seh!haha


p/s: nk bgtau yg u ktorg siap buat banner yg ada semua graduan beb!!!pastu gantung kat fakulti..seyessss!!ko adoooo??hehehe..


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~