Wednesday, August 10, 2011

Cuti Raya aku TAK approve!


haish..benda ni aku stress dr minggu lepas lagik.
ni gara2 bos aku tu lah.boleh plak cuti raya yang aku apply dia tak mau approve!
Haishh.jenuh aku menyusun ayat kasi report kat Mummy chek yang kat Peneng tok baking tindakan bos aku tu. hai..nasib, beliau memahami.Alhamdulillah.
Tapi yang naik bising tu bukan mummy aku, kakak2 aku laa plak yang over.
Call pagi2 buta - pkl 9.30 pg-->awal siot aku rasa (lps subuh aku trtidook laa wei..), pastu marah2.
Hadoiii..!!Mana tak marah, membaziaq(membazir itu amalan syaitan).sbbnya aku dah siap beli tiket flight nak balik Peneng (20 august), tiba2 leh plak tak jadi.Tapi aku pelik gak sbb aku beli guna duit aku sndri laa beb.(konpius aku disitu knapa itu jd isu)..haha

Aku ni nama ja keja ngan company India. Hadoi yai nyer pun adoii (ala2 lenggok ah chai), nak cuti pon susah.Aku bukannya cuti lama pon, seminggu lebih je pon (aku rasa mcm aku apply tok seminggu ja)..bekira betolll!!
tapi...............

korang rasa aku apply cuti lama sgt ka smpai bos aku tak leh approve hah??jap nak pikiaq sat...hurmm..
aku cuma apply cuti dari 22 August smpai la 2 september 2011..hehe..
LAMA KAA????mana ada seh!!!SAT SAJA LA CUTI TUUU..!!tak fair and square!nanti deepavali aku nk pi bakaq umah bos aku tu..siap!!

2 comments:

  1. memang patut pun dia x approve.. Agak2x la wei nk cuti seminggu tuh!!! i ni amek 2 hari je kot..hehehe

    ReplyDelete
  2. choiiii..!!!
    xpa2..deepaaavali ni siap ler.KITA BAKOR JER LER..!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~