Friday, June 24, 2011

Lelaki Terapung..!!

membe aku ada send emel kat aku benda ni.Jadi aku rasa best gak aku copy then kasi entertaiment sket kt blog aku yang dah bersawang nih..hadoii..bz beb..xsempat nk hupdate..so, lets roll baca entri nih..hehehe


Seorang lelaki dilihat terapung di udara tanpa sebarang tali kelihatan pada badannya. Keturunan superman ke ape dia ni? Nak tau macam mana lelaki ni boleh terapung macam tu? Sila baca entri ni sampai habis.. Hehe.

Lagi gambar…






Jeng jeng jeng…..!!!

Tangan kat dinding tu tangan palsu sebenarnya.. Tempat lelaki tu bergantung kat dinding tu. Then tangan sebenar dia akan sorok dalam kot yang dia pakai tu.. Memang jadila trick dia tu. Ni bukan tipu punyer ye, ini ilusi mata namanya.. Hehe..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~