Friday, April 22, 2011

Terasa mcm di India seh..~


hah..mai cni combi nak cerita sket..
kat entri sebelom nih, aku kan dah mention aku br masok keja. Opismate aku majority indian from India beb. So aku dah mula rasa macam dok kat India plak daaa even dalam fb current city aku kat Seoul, Korea...
somtimes dorang ni sembang guna 'speaking' mother language dorang lah..Hahaha..hampeessss tospess, awok tak paham kebender la yop..naseb ada geng Bellu (nigeria) yang sama2 tak paham..kahkah..
memang kena ler aku nih, sbb time praktikal aku keja ngan company chinese, time dah keja, kena plak ngan company india..tu diaaa...amekk kaww..

dah..dah..aku nak cont buat kejer..!!yeeahaaaa...

4 comments:

  1. kahkah... takpa2x, i disini memahami u. Mojoriti staff kt opis i cina, so i pun x phm mother language dorg. rasa mau amek course mandarin plk... lalala

    ReplyDelete
  2. kahkah..xpa2 cek oi..hitam ka, biru ka, putih ka...kita kan satu malaysia..!kahkahkah..

    ReplyDelete
  3. haha...ngeks....blaja ler bhse ibunda dia org.. :P

    ReplyDelete
  4. si ngeks sorang ni ada jer advise dia tok aku kn..ngekngokkk..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~