Wednesday, April 13, 2011

Start keja..lalala~


fuhh..aku dah start keja semalam..
aku gerak dari Bangi naik komuter, tukar plak di BTS, naik LRT plak ke Sri Petaling.penat gak...
keja aku kena ikot server India, so waktu keja aku pon time India.
memang xsangka beb sebab aku sorang ja melayu dan perempuan..giler ahhh!..Mostly dr India tapi ada gak terselit sorang Nigeria, nama dia Bellu..Islam tau. so 24 jam la kena speaking sepaking ar..Apalagik, ni lah masanya nak test kebantaian a.k.a kemerapuan dalam english..ewaahh..SUMPAH aku main hentam ja cakap as long as aku paham, dorang pon paham.Lantak pi..haha

so aku start keja pukol 10.30 pagi smpai pukol 7.30 mlm..Itu waktu balik keja paling awal tau. Dorang yang dah lama, semuanya balik keja around 10.00 mlm. Keja aku skrg ni cuma solvekan issue yang jadi dalam Oracle database yang UPM guna. So kena main ngan server UPM lah.But for sure, pas ni aku kena posting kat UPM..!!Yesss..!!dekat sket ngan putrajaya..senang ler aku nk berulang sket. Tapi pas ni dh memang konpem aku dah xleh merempit nih, nak kena pakai keta plak.......Alhamdulillah.....



the end..hehe..

2 comments:

  1. fuyooo...caya lh ngok ngeksss... :P haha...

    ReplyDelete
  2. hey ngekngokk..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~