Monday, February 28, 2011

Bila nak kawen oi?


"Bila nak kawen oi?"

Haa..tu diaa aih...
itu ler soklan paling hot tahun ni weih..
tadi member skool aku call, pon dok tanya soklan ini jugak..
bila aku suroh skip soklan lain, dia ulang soklan tu jugak..
aishh..buat2 xpaham plak dahh..nama ja blajaq tinggi2, soklan senang pon susah nak paham..
hahahah..

tapi tu ler lumrah kan, aternyer(org perak walhal aku org peneng) dah abis blajor, kejer pon dah ader (w'pon xseberapa hebat), itu ler soklan pemes memes nyerr..

kalo orang lain yang sebok tanya, aku ala-ala tak berapa amik pusing laa,
tapi jangan ler mamee cek yang tanya sudah la noo..
tak sanggop nak kelentong woo....
i ni kan anak yang baek..ewahh..
sebab kalo ngan kawan2 buley gak ada ayat penipu, tapi kalo ngan mak sendri nih, lomah eden ni hah nk bercakap cam tu..

apa2 pon..hidop mesti diteruskan..yeehaaaaa...!!
chaiyookk...!





p/s: sebenarnya bukan xmo kawen, tp tgh tggu fahrin ahmad masok pinang nih..
aishh..cepat sket ler abang oi...kehkehkeh..ala2 ayat gedik kan..auwww..

3 comments:

  1. euw ... sedih sgt .vila vaca post kali nih .. bila nak kawin ek ... lepas sejenak aku pun gelak guling2 hahaha.. neway nak buat mcm mane.. jodoh ni manusia cari.. tapi ingat yer .. cinta itu yg allah berikan .. dari mata turun ke hati dan menusuk ke kalbu .. lgpun dah tertulis dlm alquran .. akan ku jadikan manusia itu berpasangan, mereka yg beriman untuk mereka yg beriman dan yg kufur kepada mereka yg kufur .. oleh itu kita perlu ingat dan berdoa agar manusia yg alpa ni menjadi lebih baik ...amin

    ReplyDelete
  2. haha..kakcik mai follow lea lak..lea dah follow kakcik..hihi

    ReplyDelete
  3. mimie..!!
    lovey ur comment lalink.
    sapa yg xmo kawen weh..sapa??sapa??habaq mai sat laa..hehe..watsoever pon, kita tetap kena brusaha n lastly tawakkal tu alallahh..semoga kita bertemu jodoh masing2 kn..Amenn..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~