Friday, February 11, 2011

Agak2 Rasa Nak Gelak Tak..??


hehe..entri kali nih saja nak kasi lepas tension sket. So kita layaann...


1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?

Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik….


2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?

Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa


3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?

Answer: Kuih salah bikin.


4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?

Answer: Kuda belang….cube kira brape black belt dia ade.


5) Siape yang menemukan dompet kulit?

Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.


7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?

Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK


8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?

Answer: Pembohong…


9) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?

Answer: Usus


10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?

Answer: Kutu rambut


11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?

Answer: Neneknye si katak


12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?

Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’


13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?

Answer: Sekretari baik………………’Selamat pagi Boss’

Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni Boss’


14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?

Answer: Dua-dua tak kenal korang…heheheh


15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?

Answer: Tukang gali kubur


16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?

Answer: Tahi hidung


17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?

Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…


18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ape…


19) Gajah terbang dengan ape?

Answer: Dengan susah payah……


Hahahahahahahahhhahahahh !!!!!!!


haa..tengok..!!pokcik tu pon boley tergelak sama..kehkeh..chiill gurl..!

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~