Monday, January 17, 2011

asalkan awak tu burung antoo sy..

Touching seh bila ada org ckp macam tu kat aku even dia panggil aku burung antoo semalam..(burong antoo tuu agak kejam di situ yer..tp aku pon ada bg title gak kt dia antaranya si bongkok, si kelembai, si cinderellaki dan yg terkini semlm aku pggil dia dukun hujan..padan muka dia kn?kn?).Meh cni aku copy and paste ayat full si Karpal a.k.a dot dot..
"xkisah laa nama apa pon..asal kan awk tu burung antoo sy..hehe"..

omegod..!!nak pengsan..!nak pengsan..!!

6 comments:

  1. Aku rasa kalo Miss Orahome1 kasik komen kt entry nih, dh tentu2 aku kena bantai woo..naseb lappy dia wosak..kehkeh..so terselamatlah entry aku ni dari dibelasah kejam oleh dia..yeehaa..!

    ReplyDelete
  2. hahaha... takut sih kamu dgn mis Ora Ora.. hahaha... nape burung anto?? msg memlm ea salu?? heeeee~~~

    ReplyDelete
  3. kehkeh2..misz zee_zone nih..zmn stadi dulo kn slalu stay up smpai 4-5 pagi..itu yg asyik kena pnggil burong antoo tuu.xsgka plak nama tu lekat smpai skrg nih..kuikui

    ReplyDelete
  4. i like tat guy la.sweet koot..!

    ReplyDelete
  5. amboi,sweet ny..i loike sngt~ <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~