Thursday, May 6, 2010

~Romantiknyaaaaaaaaaaa


Sesuai sgt ler tajuk nih ngan abg ipar aku sorang nih..
hari ni befday kakak aku(5/5/76).so kami semua mmg wish dlm fb.Ptg tu pulak, abg ipar aku a.k.a hubby dia telefon cakap nk ajak kami semua dinner kt luar. Kat Restoran Nelayan. So bersiaplah kami semua..then lepas makan, balik rumah ler kn.

Mmg dah jd kebiasaan abg ipar aku ni akan bg sejambak bunga kalo befday bini dia.tp ari ni xbg ler plak..pelik gak..

Tp xpo, aku smbong citer ekk..

Masa on the way balik rumah, abg ipar aku ni drive keta dia la..
pastu dia membelok masuk ke satu gudang..korang nk tau gudang apa??perghh~~~aku mmg xcayaaaaaaa...GUDANG BUNGA beb...!!!mau nangisss aku tgkkk bila dia bwk kluar sejambak bunga dr gudang bunga tuh..!!!arrggg..!!!!jelesnyaaaaaaaaa..!!

Anak dia yg sulong dah darjah 5, sejak kahwin smpai skrg nih, still maintain beb bg bunga tuh..!!Tabik bang Ari..!!!

kalo korang suma tgk personaliti abg ipar aku, sure xcaya dia romantik cenggitu..Tabik Spring..!!!

p/s: aku pon harap bakal hubby aku cmtu gak..
aku rs cm dah banyak petunjuk..
Amin Ya Allah...
Semoga dipermudahkan...

2 comments:

  1. ecece!!! da jeles g la carik sorg, tu pun nk kena ajar ke??? errr, i nk carik jugak la camnih!.. hehhehe.. kita wat pakatan nak???
    Pakatan Carik Jodoh! (PCJ) amacam???u pengerusi, i timbalan, ira bendahari, tlg support kewangan kite, ok tak???

    ReplyDelete
  2. eh.. tlg spprt?? lain mcm je.. bkn pttnye uruskan kewangan je ke?? huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~