Thursday, May 6, 2010

~Romantiknyaaaaaaaaaaa


Sesuai sgt ler tajuk nih ngan abg ipar aku sorang nih..
hari ni befday kakak aku(5/5/76).so kami semua mmg wish dlm fb.Ptg tu pulak, abg ipar aku a.k.a hubby dia telefon cakap nk ajak kami semua dinner kt luar. Kat Restoran Nelayan. So bersiaplah kami semua..then lepas makan, balik rumah ler kn.

Mmg dah jd kebiasaan abg ipar aku ni akan bg sejambak bunga kalo befday bini dia.tp ari ni xbg ler plak..pelik gak..

Tp xpo, aku smbong citer ekk..

Masa on the way balik rumah, abg ipar aku ni drive keta dia la..
pastu dia membelok masuk ke satu gudang..korang nk tau gudang apa??perghh~~~aku mmg xcayaaaaaaa...GUDANG BUNGA beb...!!!mau nangisss aku tgkkk bila dia bwk kluar sejambak bunga dr gudang bunga tuh..!!!arrggg..!!!!jelesnyaaaaaaaaa..!!

Anak dia yg sulong dah darjah 5, sejak kahwin smpai skrg nih, still maintain beb bg bunga tuh..!!Tabik bang Ari..!!!

kalo korang suma tgk personaliti abg ipar aku, sure xcaya dia romantik cenggitu..Tabik Spring..!!!

p/s: aku pon harap bakal hubby aku cmtu gak..
aku rs cm dah banyak petunjuk..
Amin Ya Allah...
Semoga dipermudahkan...

Tuesday, May 4, 2010

~TArget Terkini!!

SPM --> POli --> Degree --> Praktikal --> NIkah..!!-->bilaaaa..??

hurm...cmna nih ekk..
calon blom jmpak nih..
ishh..♪cari cari carilah..pasangan hidup betul2 oo kawan..♪♪

in'allah..ada jodoh tok aku tu..
amin Ya Allah~~

Saturday, May 1, 2010

~Katakan Tidak Pada....!!


Citer zaman Study dulu kala..

semalam ms aku tgh tengok fb, ada sorang junior ni ajak chat.aku layaann ja..chat ja kan..pastu dia ajak gi mcD la pulak..aishh..siap nk amik aku kt umah sewa nih. aku ingtkn naik keta, rupanya naik motoo..!!argg~~nk soh aku naik moto ngan dia plak..??giloos ekk..aku nk ngelat aku ckp leklok ler kn..siap bahasakn diri aku ni 'akak' lagi..aku ckp cmni.."ekk..xpalah akak pon ada moto sndri, kita jmpk kat mcd jelah kn".yalahkn..kalo takat nk jmpk, pastu sembang2 ja, no hal la kn..member2 kn..dia ckp ok..pheww..settle beb..tp aku xpi sorang ok..heheh..utk backup n recovery, aku ajak roomate aku skali..hahaha..selamatttt..(ke mcd tu keesokannya)

pastu smbung chat dlm fb lg..aku pon tgh boring..layaaannnn ja lah..
dia ajak teman tgk wayang cita iron man 2 plaaaakk(tepok dahi akuu)...aiseyy
ngada2 arr dak nih.hishh...aku wat alasan aku xsuka tgk wayang crita superheroes(padahal aku mmg tringin nk tgk laaa). alasan tu roomate aku yg tolong create idea.haha..bantai ja lah.dia nk aku temankn dia plakkkk.nk blanja tgk wayang skali plak tu.amboi byk lg duit ptptipu dia nih......ishhhhhhhhhhhhhhhhhh..!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~