Saturday, April 17, 2010

~~i Hate org Lelaki yg xSembahYang JumaaT..~~

haha..itu group yg aku br join dlm fb td...
nmpk cam xada papa ja kn..tp bg aku itu penting weih..cmna ler solat yg skali sminggu tu pon malas nk take part pon xleh nk buat, ni kn plak solat fardhu 5 waktu nih..??haishh..pk pk pk ler..contoh dah ada dpn mata kn..apa lg..boley tolong tgk jer laa..plg dekat laa bdk bujang yg dok dpn umah aku nih selamber jer xjoin semayang jumaat..adei~~dah baligh plus dah boley kawin. harap muka ja boley tahan, tp akhlak..wallahualammm..sometimes kn aku rs cm keciwa sgt sbb kita ni hamba Dia, napa lah xmo bersyukur sgt...kalo la mereka2 itu tahu fadhilatnya..masyaAllah sure pepagi jumaat tu dah berteleku kt masjid kalahkan tok siak lg. tp itu laa kn, bila dah tinggal sndri nih, dgn kengkawan plak tu, seronok tu lebih laa..nk enjoy pon syiokk beb.xkn xada inisiatif nk berubah kot. cmna plak nk jd imam bila dh kawin nih..apa2 pon..sure org depan dh kena reject dr jd calon aku..jengjengjeng..hahaha..still searchingg my mas Abdullah...hopefully pencarian akan berakhir~~~Amin Ya Robb~~~

4 comments:

  1. haha.. br td ke join??
    i dh lame join taw.. der la 2 hri lepas.. hehe..
    but betul la.. owg umh depan tue mmg x leh pki..
    ingt kan baik je.. mmg btlla kate pepatah..
    jgn nilai buku dri rupe.. ekk.. buku?? haha..
    jgn nilai dri upe.. huhu..
    so pd semua.. sendiri pown kene beringt la.. n same2 kene slng ingt-mengingati.. betul x SesuKe Hati??
    heeee.. sje taip pnjg2 kat cni.. x pe kan.. ♥♥♥

    ReplyDelete
  2. hehehe..i loikee laa..♪♪♪♪

    ReplyDelete
  3. lalala... nk kenalan ngan org dpn umah u leh x??? Biar i bg ceramah sikit kt dorg.. hahahha

    ReplyDelete
  4. gatai siott miss orahome1 nih...
    nk kenal kenalan wat gapo muu..takot nanti bukan mu nk bg ceramah, nanti mu plak dgr ceramah pulokk..wakakakaka..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~