Monday, April 19, 2010

♥~~alHamDulillAaHh...bEAutiFul CoiNCiDenCe~~♥


saja letak pic nih..sbb tringt kt member2 yg penah sebumbung dolu dolu..♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

post ni sesuai sgt tok aku di tghari nih..alhamdulillahhh..byk benda jdik secara kebetulannyaa~~
nama pon blog sndri kn..wa punya suker lerr...
pagi ni setelah 3 hari 3 mlm tidoo xlena, dibayangi kesah silam exam pd hari khamisnyerr, termeterai sudah jwpn whos de only top 4..!!!pheww..seb baek aku not on de list yer..alhamdulillahhhhh~~masih selamat rupanya aku Ya Rabbi..Amin Ya Rabb..
sbnrnya aku ke kampos pepagi buta nih sbb nk settle kn pendftaran subjek aku yg tertunggak..seb baek yg incharge tu abg hensem gituu..hehehe..dia ckp nk tulun settle kn lg..haishh..cantekk sokmo la bang oi..alhamdulillahhh~~
settle dua masalah skali, ada plak problem lain.ishh..praktikal ler plakk... td ms jmpa PA aku sbb nk kena sign autograp, prof pon dah push aku soh cr cepat2 tmpt li nih..dah naik cuak akuu "apa lg yg awk tuggu hah??"adeii~~~kena lg..dah call satu tmpat ni td, dia ckp "send jer surat universiti awk tu, apa2 nanti kiteorg kontek ler.cik yg incharge bhgn prktikal ni cuti ari nih..sy nk jwb lebey2 pon xleh gak.."adeii~~~so aku send terus ja td guna post ekspress dijamin smpai lusa la tu surat aku.pastu td..al-kebetulan yg mmg aku suka sgt2..bila terjumpak plak abg b ku..(blushingg tetiba nihh)..haishh....wlaupon mu nmpak selekeh ari nih..watever, werever, whoever u r..im still ur secret admired tau..!!!ahakss...lots of luv ♥♥shad♥♥

3 comments:

  1. satu je komen aku... Gataiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  2. kalo takat no komen satu bariss cenggitu..xyahh ekkkkkk~~~

    ReplyDelete
  3. lalala.. suke ati r nk komen cam mane pom,,,wakakakkakaka

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~