Tuesday, March 13, 2018

Welcome 2018..My 1st Bachelor Party - Grand Lexis Port Dickson

Tediaa.
Sekarang baru rasa nak kuis-kuis update blog setelah bersawang bagai.

Banyak story mori (terlampau banyak), tapi tak dan nak story kat sini. so aku bagi tau yg simple-simple ja lah. Antaranya......

aku nak kahwin!
unsangkarable. sumpah!
iyaa..perancangan allah kan..tak da sapa boleh sangkal.
even ada orang yg beremosi dengan cerita ni. hohoho..beremosi lah paling lawak. Aku ni jenis secretive. Tak mau cerita kat org. Tapi ada yg tak paham. so now, boleh lah announce..gituuu mcm retis bila nk kena confront dengan org-org sebegitu.

Since kawan-kawan dah tau, depa ni pakat-pakat arrange Bachelor Party. 
1st bachelor party (kengkonon ada yg next ler teewwww) terjadi di Grand Lexis Port Dickson dengan team classmate uni aku.  Wewit..tempat dia cantik weh. 
Sekali celebrate, 2 orang 'bride to be' terus. Aku dengan Ira. Sila enjoy gambar-gambar di bawah. 








Saturday, February 16, 2013

Sila aware..!Lets Boycott Israel..

Walaupon entry aku dah dikira paling lambat untuk menunjukkan ke'boikot'an aku terhadap barangan Israeliah nih,  tapi, aku nak post jugak. Biar semua muslimin muslimat tahu bahawa duit yang kita belanja untuk  beli barangan dia, telah menyumbang ke arah kehilangan saudara mara kita di Palestinian khususnya. 



Dulu..dulu..dulu..dulu..dulu....dulu.. aku pantang nampak McD..harussss terjah. Dengan bigmag, segala prosperity..siap sekerim sunday kacang lebih lagik!

Tapi sekarang tidak lagi....jangan membantu ISRAEL!
sila sedarrr..ada akal sila cerna. ada hati biar muhasabah diri. Jangan ikot nafsu..


takbirrrr..!!



Tuesday, February 12, 2013

Dibelanja Steamboat!

Susulan dari lepas balik dari Taman Saujana Hijau, si Azie ajak kami ke Alamanda. So, bermulalah perjalanan ke Alamanda yang jaraknya kurang dari 10 kilometer tu. Rezeki jangan ditolak orang tua pesan,  perot tengah lapaq,  Azie nak blanja plak..fuhhh..alhamdulillahhh..

Semoga anda dimurahkan rezeki sebab belanja kami kami yang pokai ini! Amin..



sedang sabar menanti..mari berfb dulu..hehe


menunggu dengan penuh kesabaran..blom mendidih lg steamboat tu. Lambat betoi!


sedang mendidih..


tudiaaa..jommm makan!


Banana split!

yummyyyy!

Taman Saujana Hijau Presint 11

Subhanallah..cun betoi ciptaan Allah..
bila dah ada kat depan mata, baru terbukak mata. 
Nama dia Taman Saujana Hijau, dekat presint 11. Dia ada banyak jalan yang boleh kita lalu. Kalau tak tau, jadi lah macam aku ngan pura lah masa 1st time dulu. sesat gak walaupon dekat dengan umah sewa kami. Nampak sangat tak amik tau hal sekeliling aihhh.. Tapi dalam dok sesat tu, bila dah sampai...memang tak menyesal sesat!

cantiks sangats2 uolz!

tudiaaa..


jom pi Bustan Eropah weii!!











peraturan yang mesti dipatuhi. salah satunya adalah: tidak dibenarkan membawa sebarang binatang peliharaan kecuali KUDA..
**Pura tiba2 eksaited plak bila baca bab KUDA tuh..**
haiilaa..tak mampu kita nak pakai kuda tu jah, tengok kuda ja yang mampuu..


gazebo..teringat plak kat Farmville..


ha..yang tulah pura..yang sebelah kanan skali tu azie..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Plis kasi ikan aku makan..~